Saltar a continguts

CLUB DE MODELISME NAVAL DE GIRONA

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Història

Breu historia del Club de Modelisme Naval de Girona
L·inicií de les Trobades de Modelisme Naval a Girona, van néixer com una activitat mes dins L·Associació de Veïns de Pedret l·any 1996. Els primers contactes que varem tenir en el mon dels maquetistes i concretament en el modelisme naval, fou per mitja d·un grup de modelistes de la Catalunya Nord. Aquest grup ens va engrescar a organitzar a Girona,

"La primera trobada" ,fou en el riu Ter (embarcador del barri gironi de Pedret) sota l·ombra dels desmais del passeig tota a vora del rei.

Un cop dissolta dita Associació de Veïns, es legalitza el Club de Modelisme Naval de Girona, i així poder continuar amb aquestes trobades Internacionals.


Un any mes fou l·escenari de la Trobada el riu Ter, però un cop contruït el nou Parc Migdia amb el seu estany artificial, el Club de Modelisme Naval de Girona, trasllada les seves trobades en aquesta nova ubicació. l·any 2000
Imatge de complement
Parc Migdia de Girona
Però no tot s·acaba en les trobades internacionals on exhibim els nostres vaixells.
Vàrem participar en el Campionat d·España de Modelisme Naval (edició del 37 Saló Nàutic Internacional de Barcelona.
Col·laborem en actes socials. organitzem cursos per aquelles persones Amics del Modelisme Naval que volen compartir la mateixa passió que nosaltres.
Fem pràctiques de navegació. Exposions. Etc.